OM OSS

Jobbteknisk.no - en del av Riksmedia AS


Jobbteknisk.no er et produkt eies og drives av mediebyrået Riksmedia AS, som har spesialisert seg på målrettet annonsering av stillingsutlysninger i sosiale medier.


Riksmedia AS har siden 2008 vært en betydelig aktør i stillingsmarkedet og eier i dag flere jobbportaler og har stått bak titusener av stillingskampanjer for norske bedrifter. Med over 10 millioner annonsevisninger i året, er det sannsynlig at også du har sett noen av våre kampanjer.


Jobbteknisk.no er et produkt som skal hjelpe våre kunder som søker ingeniører, spesialister, maskinførere, mekanikere, driftsoperatører m.m, å få vist sin stillingsutlysning til akkurat riktig gruppe mennesker. Vi har egne sider i sosiale medier som tiltrekker seg disse gruppene, og vi har spesialkompetanse innen digital markedsføring av stillingsutlysninger.


Riksmedia AS er også en offisiell Meta Business Partner, et kvalitetsstempel som sikrer våre kunder effektive kampanjer i Meta sitt annonseringsunivers (som Facebook og Instagram).


Vi hjelper deg gjerne med å få vist frem din stillingsutlysning til riktig gruppe mennesker. Sender du oss en melding, vil vi gi deg et uforpliktende tilbud på våre annonseringsløsninger samme dag.